Tips på skönhetsgåvor

För dem som är intresserad av skönhet och gillar att fixa med sitt utseende, kryllar det av produkter på marknaden. Har du själv ingen stor erfarenhet av produkter kanske du kan hitta en passande gåva bland våra tips?

Löshår

För den som håller på att spara ut håret och längtar efter ett långt hårsvall, eller de som vill göra en förändring med slingor i andra nyanser. Äkta löshår är riktigt hår och kan sitta i länge och behandlas som personens vanliga hår. Det går att använda plattång och hårprodukter precis som vanligt. Enklaste insättningen är med clips och lämpligt som gåva då mer avancerade insättningsmetoder borde göras i samband med ett frisörbesök.

Manikyr

Även de som inte har varit så intresserade av sina naglar kan uppskatta en välgjord manikyr. Händerna tas hand om i sin helhet, inte bara naglarna. En manikyr kan nämligen innehålla handmassage, behandling av torr hud och trasiga naglar samt laga nagelband. Det går också att få fejknaglar, så klart om du vet att personen du köper åt gillar det.

Sminkpalett

En palett är en samling ögonskuggor eller rouge i olika nyanser och uppskattas av alla som älskar smink. Det spelar inte så stor roll vilka färger du väljer i paletten, det kan vara regnbågsfärger eller hudtonade nyanser som är matta eller glittriga. Det är alltid roligt att ha variation i sminkningen. Prata gärna i skönhetsbutiken efter de lite bättre märkena. En billig palett innehåller färger som är svaga, det behövs tjocka lager för att få rätt ton. En dyr palett är drygare och har kraftigare färg.