Presenter vid olika tillfällen

Mest troligt så är den vanligaste presenten en födelsedagspresent men det kan vara så att man kan köpa presenter vid olika tillfällen. Man kan vara värd en present även fast man inte fyller år.

Present till mamman

Det kan vara att man precis fått barn och mamman är värd alla presenter i världen för denna prestation. Det kan vara att man ordnar så mamman kan få åka iväg på ett spa ett par timmar eller så kan man köpa kläder som passar en nybliven mamma. Oavsett så är hon värd alla presenter som går att köpa.

Present till pappan

Som uppskattning för att pappan ordnar och donar med något kan vara en anledning till att köpa någon present. Det behöver som sagt inte vara födelsedag eller fars dag för att man ska köpa en present. Det kan vara ett tack för något som pappan hjälpt till med.

Present till barnen

Det kan också vara så att man har lyckats väl vid något tillfälle. Det kan vara ett prov på skolan som det gick väldigt bra med. Som uppmuntran för ett väl utfört prov så kan man mycket väl ge en present. Det kan också var en present för att man gått ut högstadiet med godkända betyg.