Ge bort en tjänst till någon

När du ska fira någon behöver du inte köpa materiella saker för att hylla personen du bryr dig om. Stick ut från mängden och ge bort en tjänst istället för en pryl. 

Storstädning på schemat

Du behöver bara veta vilken storlek det är på hens bostad för att få en representativ offert från en städfirma. Betala i förskott och ge bort ett fint presentkort till personen där det står att hen kan kontakta firman för att boka in ett datum för en rejäl städning. Tänk dig lyckan efter jul och nyår eller innan midsommar, att slippa skura golven eller dammtorka listerna i hemmet.

Organisatören fixar hemmet

Har personen mycket saker på liten yta eller har helt enkelt svårt att göra sig av med saker, kan du boka in en organisatör. Organisatören kommer hem till hen och hjälper till att strukturera upp hemmet, allting går att organisera. Födelsedagsbarnet får lära sig hur hen ska organisera sina kläder, sina räkningar, sina hobbyprylar och så vidare. När allting har fått en plats i hemmet är det lättare att hålla det städat och mindre kaos kan leda till mer sinnesfrid.

Erbjuda dina egna tjänster

Det billigare alternativet som bara kostar din egen tid och kunskap. En fint kort med ett erbjudande är allt du behöver ge bort. Du kan ge bort hjälp med trädgårdsarbete, kanske är du händig och kan skapa något åt födelsedagsbarnet? Är det ett större projekt kan du gå ihop med några andra kompisar. Ni kanske ska fixa en utekväll för födelsedagsbarnet? Eller bygga ett staket runt tomten?